Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον και μόνο:

 1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.
 2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
 3. Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια/οδηγίες/έντυπα που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).
 4. Στο εσωτερικό του δέματος σας θα βρείτε (μαζί με την απόδειξη αγοράς) το έντυπο “Δελτίο Επιστροφής” όπου σας ενημερώνει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο το δελτίο επιστροφής δεν βρισκόταν μέσα στο δέμα σας, μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.
 5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
 6. Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που σας είχε σταλεί η παραγγελία σας, με δική σας χρέωση (αποστολέα). Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.
 7. Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής τους, ανεξαρτήτως της διαφοράς που πιθανώς να προκύψει από τις αλλαγές.
 8. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε σημειώνετε στο Δελτίο Επιστροφής (εμπεριέχεται σε κάθε δέμα) τα παρακάτω:
  1. τον αριθμό του λογαριασμού σας (IBAN)
  2. την τράπεζα
  3. το όνομα του δικαιούχου
  4. τον αριθμό της παραγγελίας σας.
  Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στο καταστημά μας. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών πληρωμών, το ποσό επιστρέφεται στην κάρτα σας σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής (αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της επιστροφής).
 9. Μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες ΔΕΝ επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
 10. Επιστροφή προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση αποστολής). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο info@somust.gr ή τηλεφωνικά στο 2752770740. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από τον υπεύθυνο του καταστήματος.
 11. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή!

Σας ενημερώνουμε ότι τo somust.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@somust.gr.

Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν αγορές που πραγματοποιήθηκαν στο φυσικό μας κατάστημα.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλείτε για ενημέρωση το κατάστημα στο τηλ. 2752770740.