Στο www.somust.gr θα βρείτε τις ακόλουθες επιλογές για την εξόφληση/πληρωμή της παραγγελίας σας: 

  • Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα μέσω της πύλης πληρωμών Alpha Bank (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover).
  • Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αξία της παραγγελία σας κατά την παραλαβή της με επιπλέον κόστος 1,50€. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμοςμόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.
  • Πληρωμή με Τραπεζική Μεταφορά:
    Μεταφορά του συνολικού ποσού απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό ALPHA BANK – ΙΒΑΝ GR7801405400540002002011510. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας ως αιτιολογία πληρωμής. Μετά την κατάθεση στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email mustwearnaf@gmail.com. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.
  • Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας.


Ασφάλεια Συναλλαγών

Η εταιρεία μας δεσμεύεται όσον αφορά την εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων και των στοιχείων  που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας και έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα ή παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Επιπλέον η εταιρεία μας στα πλαίσια της κατάρτισης της σύμβασης σας ενημερώνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με την συλλογή ή γνωστοποίηση των στοιχείων της πιστωτικής, καθώς ο χρήστης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεται σε αντίστοιχη σελίδα της οικείας τράπεζας όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας και ελέγχεται εκεί η εγκυρότητα των στοιχειών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL, είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.